Norsk SEO plattform: SEOKONTROLL

Få gratis SEO helsesjekk her og nå. Få tillsendt rapport med anbefalinger med et tastetrykk.

Her får du gratis SEO helsesjekk

I juni 2011 inngikk Nettpilot en avtale med Det britiske selskap Dizzy Heights om å lansere en norsk versjon av en ny og avansert SEO plattform, Analytics SEO . Den har nå har blitt tilpasset norske forhold og har vært testet av erfarne norske SEO profesjonelle siden november 2011.

Prosjektet har frem til nå hatt navnet Mediakoordinator SEO, men per februar 2012 er vi ute av beta og har i den forbindelse skiftet til et navn som holder hva det lover. Løftet er SEO Kontroll.

Den norske versjonen er har fått sitt eget nettsted: seokontroll.no

Dette betyr at det ikke bare er Nettpilots kunder som oppnår gode fordeler. I løpet av vinteren og våren 2012 vil også norske web-byrå, SEO-leverandører, reklamebyrå og konsulenthus kunne få sin egen norske versjon med egen branding og på den måten bistå sine klienter enda bedre med rådgivning innen SEO og Adwords annonsering.

Første norske kunde var Halogen AS som har besluttet seg for å benytte verktøyet sammen med en av sine større klienter. Vi takker for tilliten og håper på å kunne leve opp til Halogen sine høye kvalitetskrav.

Ta gjerne en snakk med Kjetil Schjøld Hansen som er Halogen sin SEO rådgiver, hvis du ønsker å vite mer om Halogen sine SEO tjenester og deres erfaringer med SEOKONTROLL.

SEOkontroll.no: Her får du SEO helsesjekk

2 kommentarer til “Norsk SEO plattform: SEOKONTROLL

  1. Pingback: Anonym

  2. Pingback: Analytics SEO finalist i 2012 Red Herring Top 100 Award

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.