Strategisk rådgivning

Vår kundeportefølje fordeles på tre kundetyper og behov

Øke fortjenester

Prosjektfremdrift og optimalisering

Dere har behov for raske inngrep som skal øke konvertering og salg, forbedre webløsning, funksjoner og ytelse på nettsted eller annonseringskanaler innen en bestemt tidsfrist.
Optimalisering
Fast rådgiver eller forvalter av digital markedsføring

sparring og EKSPERTISE i søk

Dere er ambisiøse og har behov for kontinuerlig oppfølgning eller forvaltning av digital markedsføring, webanalyse, søkemotormarkedsføring og konverteringsoptimalisering.
Markedsføring
Webanalyse tjenester

stabile E-handelsløsninger

Dere vil vokse og trenger gode og stabile løsninger med som kan kommunisere og integreres med fraktleverandører, betalingsmetoder, regnskap og andre systemer.
Webutvikling

Vi har ofte fått feedback på at vi er ganske dyktige på følgende områder av strategisk rådgivning:

  • Digital markedsføringsstrategi: Vi tilbyr rådgivning innen SEO (søkemotoroptimalisering), Google Ads optimalisering, sosiale medier og produksjon av innhold og annonser basert på søkedata, trender og engasjement. Vi kan veilede bedrifter til å håndtere søk og sosiale medier mere effektivt.
  • E-handelsstrategi: Med vår erfaring fra webutvikling og mange typer prosjekt knyttet til synliggjøring av norske e-handelsløsninger, kan vi gi verdifull innsikt i hvordan man kan forbedre brukeropplevelsen og konverteringsraten på en nettbutikk.
  • Innholdsmarkedsføringsstrategi: Vi tilbyr tjenester relatert til innholdsmarkedsføring og branding, noe som kan hjelpe bedrifter med å bygge merkevare og engasjere seg med sitt publikum på en meningsfull måte.
  • Automatiseringsstrategi: Vi hjelper med aktivering av kundeabonnement, koblinger og integrasjoner mot bedriften andre systemer, slik som CRM, Nyhetsbrevlister, regnskapsprogrammer, fordelsprogrammer, noe som kan bidra til å automatisere salgsprosesser og forbedre kundelojalitet.

Disse er bare noen få eksempler, og det er sannsynlig at Nettpilot kan tilby dere tilbyr ytterligere strategisk rådgivning basert på individuelle bedriftsbehov.

For mer detaljert informasjon, kontakt oss direkte