Strategisk rådgivning

Vi har ofte fått feedback på at vi er ganske dyktige på følgende områder av strategisk rådgivning:

  • Digital markedsføringsstrategi: Vi tilbyr rådgivning innen SEO (søkemotoroptimalisering), Google Ads optimalisering, sosiale medier og produksjon av innhold og annonser basert på søkedata, trender og engasjement. Vi kan veilede bedrifter til å håndtere søk og sosiale medier mere effektivt.
  • E-handelsstrategi: Med vår erfaring fra webutvikling og mange typer prosjekt knyttet til synliggjøring av norske e-handelsløsninger, kan vi gi verdifull innsikt i hvordan man kan forbedre brukeropplevelsen og konverteringsraten på en nettbutikk.
  • Innholdsmarkedsføringsstrategi: Vi tilbyr tjenester relatert til innholdsmarkedsføring og branding, noe som kan hjelpe bedrifter med å bygge merkevare og engasjere seg med sitt publikum på en meningsfull måte.
  • Automatiseringsstrategi: Vi hjelper med aktivering av kundeabonnement, koblinger og integrasjoner mot bedriften andre systemer, slik som CRM, Nyhetsbrevlister, regnskapsprogrammer, fordelsprogrammer, noe som kan bidra til å automatisere salgsprosesser og forbedre kundelojalitet.

Disse er bare noen få eksempler, og det er sannsynlig at Nettpilot kan tilby dere tilbyr ytterligere strategisk rådgivning basert på individuelle bedriftsbehov.

For mer detaljert informasjon, kontakt oss direkte