Man kunne også stille spørsmålet: Hva er det som gjør at fokus på SEO kan gjøre en forskjell?
Vel, mange webløsninger i dagens Norge er ikke optimalt sammensatt når det kommer til synlighet i søkemotorer. Dette kan det være mange årsaker til:

  1. Ofte ser vi at både kunde og selger av løsning har fokusert mer på det det visuelle uttrykk enn på den tekniske biten.
  2. En del prøver også å holde kostnader nede ved oppstart, og velger derfor å satse på billige løsninger. Billig kan selvsagt være bra, men mange erfarer dessverre at kostnadene ved å kjøpe en billig løsning ikke svarer seg i lengden.
  3. Oftest er tekniske hindringer og mangel på kunnskapsoverføring typiske årsaker til de utfordringene som mange opplever med synlighet i søkemotorer.
  4. Dernest følger utfordringer med å levere innhold som samsvarer med målgruppens behov for informasjon. Man vet ganske enkelt ikke hvor man skal begynne, eller i hvilken retning man skal bevege seg.
  5. Mange nettsteder som ligger ute i dag er bygget og konstruert av selskap som ikke lenger er i drift. Dette kan innebære mye arbeid når det kommer til både oppussing og rehabilitering, om man kan bruke en byggmesterterm.

Sett litt i perspektiv, så er det i mange tilfeller slik at både byggmestre og vaktmestre for mange nettsteder har blitt skiftet ut inntil flere gange i løpet av et nettsteds levetid. Det samme gjelder hele markedsavdelinger etter IT ansvarlige.

Det er her vi som SEO byrå kommer inn. Vi hjelper deg å ta et skritt om gangen, i riktig retning, og bistår med de rette prioriteringer i et tempo som passer til selskapets ambisjoner og forutsetninger.

Med riktig bruk av søkemotoroptimalisering i markedsføringsmiksen, vil du kunne øke fortjenesten betraktelig dersom du kommer øverst på de søkeordene som gir mest verdifull trafikk innen din nisje.

Med verdifull menes her konverteringsgrad og trafikk som resulterer i henvendelser og salg. Dette innebærer at kunden/brukeren som besøker ditt nettsted utfører en handling som er ønsket. Dette kan være salg, merkevarebygging, annonsesalg, og selvsagt finnes det mange andre parametre.

Denne post var publisert i . Legg permalenken til dine bokmerker.