Få en totalleverandør på WooCommerce

MakingWoo

Når flere spesialister og aktører slår seg sammen om å bygge gode løsninger i fellesskap, blir det oftest bedre enn hvis en aktør prøver å gjøre alt på en gang. Derfor har vi nå etablert et konsept som skal gjøre det enkelt å være nettbutikkeier med WordPress og WooCommerce.

Klar: Nettbutikk Starter

  • Sammen med gode partnere har vi utviklet en rekke lavterskel oppstartspakker for deg som vil vite mer om å komme i gang med WordPress og WooCommerce.
  • Her får du den mest grunnleggende kunnskap på plass, slik at du kan få utviklet en webløsning og digital strategi som matcher både forretningskonsept og markedspotensial.

Ferdig: Komplett Nettbutikkløsning med WooCommerce uten overraskelser!

  • Nettbutikken leveres ferdig oppsatt og integrert med norske plugins og designmaler, betalingsløsning, fraktintegrasjon, erm/crm og eposthåndtering.
  • Vi sikrer i tillegg at Google Analytics er på plass,at du har satt opp riktig SEO software og er klargjort for A/B testing allerede fra start.
  • Vi har satt sammen en komplett norske nettbutikkpakke med WooCommerce i bunn, som inkluderer et fast timetall, som benyttes for å yte bistand til design, innhold og opplæring.

Fly: Drift og markedsføring

  • Når nettbutikken er lansert kan man fortsette med en trygg driftsavtale eller markedsføringsbistand som passer selskapets behov.

Når du inngår samarbeide med oss vil vi dedikere en fast prosjektansvarlig for din bedrift.

Samtidig vil nettløsningen din automatisk bli opprettet hos våre partnere som leverer SEO samt A/B testing software, slik at data blir samlet inn fra dag 1.

Du slipper å skulle bruke tid på installering av scripts og koder fra ulike leverandører, og sparer dermed tid og unødig ergrelse.

Hvorfor en komplett Wooommerce pakke fra en leverandør?

Vi tror at konseptet med å rask kunne omdanne eller opprette WordPress nettsteder til smidige ehandelsløsninger, dekker et stort behov blant små og mellomstore bedrifter. Samtidig er behovet for aktører med erfaring og spesialisering minst like viktig.

Med dette inngår vi som en tydeligere lokal aktør i et større globalt økosystem som teller mer enn 30% av alle registrerte nettbutikker i verden.

Vi samarbeider i tillegg med Norges største aktører inn betalingsløsninger, frakthåndtering, logistikk og lagerstyring, regnskap, markedsføring med flere.

Kontaktperson: Nickolass Jensen, Nettpilot nj@nettpilot.no , tlf 40043101

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.