Twitter for begynnere

Hva er Twitter

Hvordan benytte Twitter?

Fant denne introen til Twitter på http://onlinejournalismblog.com vha. et tip på Twitter.


Når jeg vet at det per februar 2009 inntil nå bare er 10 personer som benytter Twitter innen en radius på 16 km (10 miles) i Ørsta og Volda-området (ifølge nearbytweets.com, ja så begynner man å føle seg som en skikkelig New Media guy.
Og jeg er allerede langt etter en del andre. Men jeg vil forsøke å henge meg på;-)

Note per oktober 2012
Hvis du er en av de som kommer til denne nettsiden via Moss-avis-no sin mobilside kan jeg bare beklage at siden ikke har blitt oppdatert på mer enn tre og et halvt år. Tre og et halvt år er mye i Internettsammenheng, men samtidig er det lite som forandrer seg i grunnen. Hvis du har tid til å reflektere litt over dette synes jeg du skal lese blogg-innlegget Mitt Sosiale ID – er det online, som ble skrevet etter å ha vært aktiv Twitterbruker i noen uker i 2009.

Mitt spørsmål til deg er:
Hvorfor benytte Twitter, eller hvorfor ikke benytte Twitter?
Hva er TwitterHva er Twitter for deg?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.