Valg av Webhotell / Webhosting / Serverplassering – Anbefalte

Webhosting og Webhotell

Ulike webløsninger krever ulike webhotell.

Ungå overfylt webhotell
Når du skal velge webhost eller webhotell, så sørg for at det ikke er for mange andre å dele webhotellet med – da blir det lite plass og bevegelsesfrihet. Det går ut over nedlastingstid og sikkerhet

Jeg har en del henvendelser vedrørende valg av Webhotell. Nedenfor er de jeg har gode erfaringer med og som jeg benytter eller har benyttet med suksess.

Nettpilot og kunder har gode erfaringer med og bruker disse webhoteller/webhosts:

Simple Helix er et selskap som tilbyr de raskeste php servere i USA, og som har gode vilkår for utviklingsprosjekter. Spesialiserte seg på Open Source E-commerce: Magento Commerce Nettbutikk. Fungerer også knallbra med WordPress.

Siteground Web Hosting  er et av de store US baserte selskap som tilbyr rimelige webhotell med stor lagringskapasitet og mange administrasjonsmuligheter. Har et stort antall Joomla og WordPress maler tilgjengelige for kundene sine. Men pass på med WordPress malene – de er ikke alltid enkle i tilpasning. Bemerk footerlenkene.

PRO ISP ble etablert i 2002, og er en av Norges større og populæreste leverandører av webhotell og domene for små og mellomstoe selskap.

Ved utgangen av 2008 hadde PRO ISP planer om å være et av Europas raskest voksende leverandører.

De har Norskspråklige installasjonsverivisere til TYPO3 CMS, JOOMLA CMS, WordPress Blogg og Magento Nettbutikk.

PROS ISP tilbyr raske og moderne servere i * Oslo (1 ms fra NIX – knutepunktet i Norge) * Houston, Texas (USA) * Amsterdam (Nederland) * Frankfurt (Tyskland) Når du skal velge webhost eller webhotell, sørg for at det ikke er for mange andre å dele webhotellet med – da blir det lite plass og bevegelsesfrihet. Det går ut over nedlastingstid og sikkerhet.

Har du erfaringer med noen av disse, som du kan dele?

Forslag til gode og rimelige norske Webhoteller som kan benyttes? Legg igjen en kommentar.

3 kommentarer til “Valg av Webhotell / Webhosting / Serverplassering – Anbefalte

 1. Kåre Garnes sier:

  Det er alltid en fordel SEO messig å velge en leverandør med SErver i det landet du ønsker å nå kunder i. Vil du nå kunder i Norge har en norsk server mange fordeler, ikke bare på hastighet, men også ved at Google ser at serverland matcher hvor søket kommer fra.

  Jeg jobber med Webhuset, som drifter fra servere i Oslo og Bergen. De er ikke de billigste, men har en brukervennlighet og skalerbarhet som slår de fleste.

  • Nickolass sier:

   Hei Kåre
   Lenge siden jeg har hørt fra deg – hyggelig å få en strategisk kommentarer fra en kollega i Iprospect:)
   Jeg har fortsatt til gode å prøve Webhuset, og tror på at de har gode tjenester.
   Du har rett mht. SEO og serverplassering – oftest er det tilfellet, og som du sikkert vet, eller har registrert, så er dette nettstedet Nettpilot.no IKKE plassert på server i Norge men i USA. Kunne være hyggelig om jeg kunne passere dere på et par Trophy keywords igjen ved å bytte til NO server igjen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.