WooCommerce er den mest populære ehandelsløsning i verden – og øker fortsatt i popularitet

Trends builtwith.com webshops

Kort oppsummert WooCommerce data og inspirasjon her på tampen av November. Allerede i februar 2014 sa data fra builtwith at WooCommerce nå var den mest brukte ehandelsplattform på hele Internett.

Trends builtwith.com for all webshops online
Trends for Ecommerce teknologier for alle nettsteder online ifølge builtwith.com

 

Mest populær blant de største 1 mio nettsteder

I august kom nyheten at WooCommerce også var mest populær blant de største 1 mio nettsteder. Senere har disse data blitt revidert og nå i slutten av november viser builtwith data at WooCommerce har 11,15 % av markedet, mens Magento har 12,98 % og Magento Enterprise har 2,22 %.

Trends for Ecommerce teknologier for de største 1 mio nettsteder
Trends for Ecommerce teknologier for de største 1 mio nettsteder online ifølge builtwith.com


Svensk møbelbutikk fordoblet konverteringsrate med WooCommerce

kilamobler.se
Kila møblers nettbutikk: kilamobler.se

I Sverige har den største kjente WooCommerce løsningen kilamobler.se 14.000 produkter og en estimert årlig omsetning på 11-12 mio. Og omsetningen bare øker.

Kila Møbler har butikk i Ålberga utenfor Nyköping, og selger i hovedsak utemøbler. De rapporterer ifølge IDG magasinet Internetworld.se, at litt over halvparten av alle salg av en omsetning på rundt 20 mio (per august 2014) blir generet online via deres WooCommerce nettbutikk.

Kila Møbler har drevet e-handel siden 2008, og i mars i 2014 byttet de fra et proprietært system til WordPress WooCommerce. Kila Møbler vurderte to open source system: WooCommerce og Ebay Magento.

– Det var prisstrukturen som avgjorde saken. WooCommerce var betydelig billigere, sier Hampus Ekblom, e-commerce manager i Kila Møbler.

Siden de byttet fra en proprietær løsning til WooCommerce har de opplevd en fordobling av konverteringsraten. Dvs at de isolert sett vil omsette for 5-6 mio mer det første året etter omlegging til WooCommerce.

Nettbutikken til Kila Møbler benytter betalingmodulet Klarna Checkout som er utviklet av Nettpilots svenske samarbeidspartner Krokedil.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.