WooCommerce Integrasjoner og automatisering av prosesser

Nettpilot utvikler og leverer WordPress og nettbutikk integrasjoner som bistår med smartere prosesser og automatisering av arbeidsoppgaver.

Integrasjon med betalingsløsninger

Vi har siden 2010 levert og vedlikeholdt betalingsintegrasjoner, og var Nets første WordPress WooCommerce integrasjons Partner.
Bestill vår Netaxept integrasjon for WooCommerce
Bestill vår Nets Easy Checkout integrasjon for WooCommerce

Vi har også tilpasset løsninger med Klarna, Svea Webpay, Stripe,Vipps, Swisj, MobilePay, Handelsbanken, Appleplay, Paylike og QuickPay, og kan gjerne bistå med skreddersøm av din checkout, for å oppnå bedre konverteringsrate.

Integrasjon med transport og fraktløsninger

Vi står bak en komplett integrasjon av Bring Fraktguiden API og og MyBring API til WooCommerce med funksjoner som Pickup Points, Pakke i Postkassen, sporing av forsendelser, samt booking av transportetiketter automatisk ved varekjøp i WooCommerce eller via WooCommerce backend.
Se vår Bring API integrasjon for WooCommerce

Integrasjon med regnskap

Mamut WooCOmmerce synkronisering
Mamut WooCommerce synkronisering

Vi har jobbet med og bygget flere integrasjoner med tidligere populære regnskapsprogrammer i Norge, som sørger for å automatisere regnskapsføring og bokføring av ordrer i WooCommerce nettbutikker til regnskapssystemet, herunder Mamut One
Se vår Mamut integrasjon for WooCommerce

Vi bistår og hjelper også med integrasjoner og oppsett av ordreflyt mellom regnskapsprogrammene, Visma EA, PowerOffice, Tripletex og 247Office.
Bestill Visma EA integrasjon med WooCommerce
Bestill Tripletex Integrasjon med WooCommerce
Bestill 24SevenOffice Integrasjon med WooCommerce
Bestill PowerOffice Integrasjon med WooCommerce

Vi setter typisk disse systemene opp i løpet av et noen konsulenttimer og tar betalt en fast sum per måned for å vedlikeholde og drifte sammenkoblingen i takt med systemene de er sammenkoblet med.

Nettpilot har også tilknyttet en meget erfaren regnskapsfører som kan bistå med å sette opp våre kunder regnskapssystemer, for mottak av E-handelsordrer for kunder som mangler denne kompetansen selv.

Integrasjon med LMS, digitale kursløsninger og videoplattformer

E-læringsplattformer og digital kursløsninger, LMS og videoplattformer er et økende interessefelt, både for private og offentlige institusjoner.
Vi har utviklet en integrasjon mellom WooCommerce og LMS plattformen Educatia, som gjør det mulig å presentere kursinnhold fra Educatia på WordPress via WooCommerce og da selge tilgang til kurs via online betaling.
Kontakt oss for bistand med LMS plattformer og formidling av online kurs.

Samkjøring mellom WordPress og dine andre systemer, for analyse, kundebehandling, B2B, ordrehåndtering osv.

Vi løser også oppgaver knyttet til samkjøring mellom data i Analysesystemer, annonseringsplattformer og CRM systemer, slik som Google Analytics, SEMRush, Ahrefs, Majestic, Authoritas, OnCrawl, Google Ads, Facebook Insights, Google Search Console, DataStudio, Hubspot, Salesforce, Zoho, eller løsninger som Zendesk og Telegram.

Vi har god erfaring med E-post tjenesten Mailchimp, og kan også sy sammen løsninger som sender data fra WordPress skjemaene Contactform 7 og Gravity Forms til enten betalingsportal eller CRM, og selvfølgelig til bestemte E-poster.

Skreddersydde Integrasjoner

Vi tilbyr skreddersydde integrasjoner ved forespørsel.

Har du et behov for en integrasjon som vi ikke allerede har klar, kan vi gjerne bygge den for deg.

Ta kontakt