WooCommerce Nettbutikk

Woocommerce nettbutikk
Nettpilot har jobbet med Woocommerce nettbutikk siden 2012 og har levert plugins og løsninger til mer enn tusen nordisk bedrifter.

Vi kan levere nettbutikken skreddersydd, ferdig oppsatt og integrert med norske plugins og designmaler. Vi setter opp betalingsalternativer basert på dine behov, automatiserer fraktvalg, fraktprisberegning, booking av etiketter og EDI, konfigurer Google Analytics, Google Ads/Google Shopping og kanskje også regnskap og nyhetsbrev. Og så drifter vi dette, følger våkent med, mens det vokser;)

Hvis du ikke allerede har et webhotell, så kan vi skaffe og sørge for oppsett av webhotell, og vi kan drifte løsningen med en dedikert webmaster, som sørger for vedlikehold og sikkerhetshåndtering.

Du kan samtidig få hjelp med alle typer online markedsføring og webanalyse oppgaver hvis du ønsker å satse på vekst.

Da trenger du bare å fokusere på det du er best til.

Oppstartspakker og rådgivning i alle faser

Nettpilot leverer oppstartspakker med konsultasjoner, rådgivning og opplæring i håndtering av nettbutikken ved behov.

Se våre mest populære oppstartskonsultasjoner her og overvei om det kunne være noe for deg FØR du etablerer en ny nettbutikk

NETS woocommerce payment for WordPress

Betaling

Vi tilbyr veiledning innen valg av  betalingløsninger og har gode avtaler med de ledende betalingsleverandører i Skandinavia.

Vi snakker først med dere og finner ut av hva som passer best til målgruppen og forretningsmodellen, foretar avveininger for og imot, før vi velger hva som vil gi dere den mest brukervennlige og trygg handel.
Uansett kan dere få betalt med Visa og Master card, delbetaling, faktura og mobilbetaling og også Bank til Bank.

Nettpilot kan sette opp løsninger fra Nets, Vipps,
Svea, Collector/Walley, Bambora/WorldLine, Paylike, Paypal, Stripe og Klarna.
Få informasjon om betalingløsninger

Forsendelse og frakt

Bring shipping api for woocommerce

Ønsker du å gi kundene i din en bra handleopplevelse, så kan de få direkte oversikt over tilgjengelige frakt og forsendelsesmetoder fra Bring i handlekurven sin.. Med Bring Fraktguiden og Mybring Booking med Pickup points og pakkesporing API til WooCommerce fra Nettpilot forhåndsinstallert gjør vi det enkelt for kundene i din WooCommerce nettbutikk å velge leveringsmåte med Bring/Posten i Norge, Danmark, Finland og Sverige og resten av verden.
Med vår Booking API Integrasjon er bestilling og utskrift av adresselabels 100% automatisert.

Få mer informasjon om Fraktguiden API og MyBring integrasjon til WooCommerce

WooCommerce parate WordPress themes på norsk

Vi har allerede valgt ut og installert et sett med themes som vi vet er WooCommerce kompatible og som vi vet vil bli vedlikeholdt i lang tid fremover. Leverandørene er valgt med omhu. Vi har oversatt en del av disse themes til norsk og vi kan bistå med å ditt favoritt-theme godkjent og oversatt. Noen themes velger vit fordi de er flotte, andre fordi de er lett å håndtere og andre igjen fordi de har så mange funksjoner at vi bare må ta dem med. Felles for dem alle er at vi velger på bakgrunn av våre erfaringer fra andre nettbutikkløsninger med brukervennlighet og konverteringsoptimalisering i fokus.

Ta kontakt for å høre om ditt favoritt theme kan inkluderes

Brukervennlige checkoutløsninger

Nettpilots kan spesialtilpasse og levere smarte checkoutløsninger for å oppnå høyest mulig konvertering.

Vi kan hjelpe deg med å selge alle slags produkter, både virtuelle, variable produkter og også løpende tjenester, som abonnement, medlemskap eller online kurs. Vi bistår med å tilpasse slik at dine kunders handleopplevelse blir så friksjonsfri som mulig.

Fortell oss om din nåværende konverteringsrate og vi skal forklare hva vi kan forbedre

Integrasjon med Mailchimp og andre nyhetsbrevleverandører

Vi leverer plugins som vi vet fungerer med Mailchimp og WooCommerce, og som også kan kommunisere med andre tredjepartsløsninger.

Ønsker du integrasjon med mailchimp eller andre epostsystemer kan du alltid be om hjelp til integrasjon

Webanalyse, SEO, kampanjemarkedsføring og konverteringsoptimalisering

Vi er drevne analytikere og kan benytte det fleste webanalyse verktøy og kan bistå med konfigurasjoner utover standardløsninger. Vi bygger løsningene våre med faste SEO plugins som vi har testet disse med stor suksess igjennom mange år. Vi gjør det mulig å eksportere produkter til Google Ads (Google Shopping ), og legger til rette for at det integreres Tag managers eller tag containers som kan rumme eksterne scripts, som skal brukes til enten A/B testing, event/actions tracking eller annet.

Trenger du bistand med Google Adwords er det ikke noe problem, vi har jobbet med Adwords siden 2006 og leverer gode løsninger for håndtering av Adwords for både store og små nettbutikker

Analyse, kontroll, kontinuerlig backup og vedlikehold av installasjon

Vi kan leverer analyse og kontroll av webhotell og serverforhold,  vi undersøker for kompabilitet med nye themes og plugins du ønsker å ta i bruk, foretar nødvendige oppdateringer m.m. etter avtale.

Eksport fra andre nettbutikksystemer

Vi bistår med eksport fra nettbutikkløsninger som Magento og Shopify samt WordPress WP-Ecommerce og Jigishop. Vi kan også bistå med effektiv eksport fra Mystore, 24nettbutikk og 123nettbutikk.

Fortell oss om din nåværende nettbutikk og vi kan fortelle deg hvordan vi kan få deg videre

ERP, CRM og regnskapsystemer integrert med WooCommerce

WooCommerce plugin til Mamut One integrasjon

Vi kjenner til de fleste integrasjoner som gjør det enklere og billigere å integrere en WooCommerce nettbutikk med bedriftens ERP-program og regnskapssystemer. Du kan få følgende integrasjoner til WooCommerce klar ved oppstart.

Vi har tilgang til erfarne ERP spesialister og partnere som har lang fartstid og som kan bistå de fleste selskap med å få på plass de rette prosesser og konfigurasjoner.

Ta kontakt for bistand med konfigurasjon og oppsett

Vi hjelper deg å vokse

Velger du en WooCommerce Nettbutikk fra Nettpilot får du en komplett oppdatert og tidssvarende webshopløsning som kan hjelpe deg å selge mer, slik at du kan vokse. Samtidig får du en partner som ønsker å hjelpe deg i lang tid fremover.

I tillegg kan du velge fritt mellom mange tilleggstjenester som styrker din digitale markedsføringsinnsats.

Ta kontakt hvis du er i tvil om noe.