WooMattic! Automattic har kjøpt Woothemes som nå blir en del av WordPress

Wordpress Woocommerce: Woomattic

Dette er historie 🙂 Se videoen fra Matt Mullenweg her:


Jeg sjekket mitt WordPress theme folder lokalt på PC’en min og fant ut at jeg har brukt WordPress siden desember 2005, og de første noensinne temaene jeg kjøpte var fra WooThemes i 2008. Det var var temaene Grunge og Papercut. Når det gjelder vår erfaringer med nettbutikker så bygget vi vår første webshop med Magento i 2008 og vår første WordPress webshop var med WP E-Commerce i 2009.

Den første WooCommerce Nettbutikk vi bygget ble laget på med Canvas Commerce i 2011 🙂 Vi har bare brukt WooCommerce siden da til nye prosjekter.I dag lager vi også WooCommerce plugins som knytter norske nettbutikkeiere og leverandører sammen.

Kort sagt så har både WordPress og Woothemes bokstavelig vært en stor del av hvordan Nettpilot driver virksomhet, og for hvordan vi planlegger vår fremtid.

I Nettpilot er vi glade for å være en del av denne reisen, og ønsker Automattic og Woothemes, med norske Magnus Jepson som Co-founder lykke til på reisen videre. Vi håper å kunne ta våre kunder med videre og føre dem trygt imot nye horisonter, sammen med selskapet som nå er globalt ledende innen både publiseringsløsninger og nettbutikkløsninger..

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.