Norske WordPress Nettsteder

Wordpress

Om Nettpilots WordPress Katalog

Dette er en møteplass som for folk som bruker og jobber med å få maks ut av WordPress som digitale markedsføringsplattform. På norsk. Vi tar bare imot oppføringer fra norsk registrerte selskap. Her skal man kunne finne et lite katalog med eksempler og gode ideer til de som overveier å velge WordPress som e-handelsplattform. Vi er spesielt interessert i at få registrert Norske WordPress WooCommerce løsninger, da det ikke finnes noen sentral oversikt. Hjelp oss med å samle dem her. [businessdirectory]
På den ene siden (Leverandører) kan norske firma som leverer tjenester og produkter til den andre siden (nettsteder) registrere seg og formidle spisskompetanse og hvilke primærtjenester de leverer og forklare hvorfor deres tjenester kan passe til firma som benytter WordPress Nettsteder.
På den andre siden (WordPress Nettsteder) kan norske firma som benytter en norsk WordPress løsning registrere seg og formidle hva de benytter nettstedet til og hvilke forretningsområde de befinner seg i. Skriv gjerne litt om hvilke moduler og themes som benyttes og hvem som har levert løsningen.

Kriterier for leverandører og nettsteder i WordPress Katalogen

Nettpilot er opptatt av gode, pålitelige og gode løsninger. Derfor må nettstedene og leverandørene som oppføres oppfylle en del kriterier for kvalitet på sine nettsider. Følgende informasjon må være lett tilgjengelig for brukere av nettstedet:
  • Fullstendig firmanavn
  • Organisasjonsnummer og organisasjonsform
  • Tydelig kontaktinformasjon og e-postadresse
  • Informasjon om kjøpsvilkår og avtalebetingelser
  • Forventet leveringstid på tjeneste og produkter
  • Informasjon om betalingsformer og betalingsplaner
  • Fullt navn på daglig leder/kontaktperson
Dersom den kuleste digitale marketingsleverandør du vet om oppfyller disse kravene, men likevel ikke er til stede i Nettpilots WordPress Katalog – send oss et tips nedenfor.