Nettsider med WordPress

Vi bygger eller hjelper deg med å sy sammen webløsninger som snakker med bedriftens systemer.

Vi lever i et digitalt samfunn. De fleste kundegrupper beveger seg nå rundt i det digitale shoppingmarkedet, har det bekvemt ved å handle de meste online.

Nettpilot har bygget hjemmesider siden 2004 og vi var tidlig ute med utvikling og integrasjon av foretningskritiske integrasjoner til både norske, svenske og danske nettløsninger.

De fleste av våre kunder gjennom mange år har bygget sin online tilstedeværelse med WordPress løsninger og vi har vært med på reisen fra de startet med en håndfull ansatte, og fikk bygget en liten kampanjeside til å ta i mot online leads, til de nå i dag har et nettverk av løsninger, samt intranett bygget opp med WordPress sydd sammen med CRM og andre systemer.

Vi har også utviklet flere betalingsmoduler til WordPress nettbutikker. WordPress er den mest brukte webløsningsplattform i dag i Norge og i verden.

Vi leverer ferdige plugins, eller integrasjon med betalingsmetodene Vipps, NETS Easy, Netaxept, Bambora, Svea Webpay, Walley, samt Paypal, Stripe og Klarna.

Dette betyr at du kan tilby dine kunder både brukervennlig og trygg E-handel med Visa og Mastercard, Vipps, samt fakturabetaling. Du trenger ikke en gang å fokusere på E-handel. Det er nok å bare en en kursløsning eller selge enkle tjenester.

I Danmark setter vi opp MobilePay og i Sverige setter vi opp Swish.

Be oss gjerne om å regne ut hvilken betalingsløsning og avtale, som passer deg best og vi hjelper deg.

For deg som sender varer og pakker

Vi har utviklet det komplette WordPress plugin: Bring Fraktguiden API til WordPress WooCommerce, som gir automatisk fraktkalulator for kundene dine og foretar automatisk booking og printing av transportetiketter til de fleste av Brings pakkeløsninger, også Pakke i Postkassen.

Slik får du et smart modul for utregning av frakt i nettbutikken din, og slipper mye ekstra manuelt arbeide og kan konsentrere deg om det du liker best.

Vi hjelper deg også med installasjon og oppsett av Brings pakkepost EDI og fraktløsning, slik at du kan komme i gang i løpet av en time, uten å skulle bruke tid på manualer og brukerveiledninger og masse feilsøking.

Har du behov for integrasjon med regnskap og økonomi, så vil vi kunne integrere dette enten via tilgjengelige tilleggsmoduler, eller via en av våre vår integrasjonspartnere.
Vi har også bygget en Mamut Integrasjon med WooCommerce som synkroniserer både produkter og ordre.

Dette betyr kort sagt:

Nettpilot kan tilby løsninger til de fleste formål for salg av varer og tjenester, også for arrangement – og kursleverandører, nettsteder som selger virtuelle produkter, medlemskaper og abonnementsløsninger.

  • Selger du kurs, opplæring eller billetter til ymse begivenheter vil vi kunne levere en løsning som gjør det enkelt å være arrangør.
  • Selger du medlemsskap på et treningsstudie vil du kunne håndtere både innmeldingsgebyrer og løpende abonnementstrekk via nettstedet.
  • Bare fantasien setter grenser – prøv oss;)

Vi leverer en komplett søkemotorvennlig, rimelig, mobilvennlig, responsiv og moderne nettbutikk til deg som vil selge varer eller tjenester på Internett.

Om du har en nettbutikk basert på en annen publiseringsløsning (Magento, Typo3, eZ Publish, Mystore, 24nettbutikk, Shopify osv.), men av ulike årsaker ønsker å skifte nettbutikkleverandør, så har vi rutiner og prosesser på plass for rask og enkelt overføring.

Har du allerede en WordPress løsning?

Om du ønsker det, så kan vi integrere nettbutikken sammen med ditt eksisterende WordPress nettsted.

Fortell oss om dine behov og du får en rask tilbakemelding

nickolass kontor bilde

Kontaktperson

Nickolass Jensen ble utdannet til New Media Manager i 2001 og har erfaringer fra mange bransjer, både som faglærer, foreleser på høyskole, administrativ sekretær, markedskoordinator i kjøpesenter, freelancer og seniorrådgiver i digitalbyrå.

Han har vunnet gull ved INMAs Performance Awards, og har flere hundre nettløsninger bak seg, og har arbeidet med analyse og rådgivning for både store, små og mellomstore bedrifter.

Send en melding nå