Få hjelp og support til din WordPress nettside

Vi hjelper deg med de fleste problemer og leverer rask og erfaren support.

For å hjelpe deg best mulig vil vi gjerne høre litt mer om hva du har behov for. Fyll ut formularen og vi vender tilbake til deg.

Send beskjed her*

Har du akutt behov for teknisk support pga. feil eller kræsj i din løsning som forårsaker nedetid, så må du sende sms til 40043101 når du har fyllt ut skjemaet og sendt.
WordPress Support

I de tilfelle vil vi foreta en vurdering når vi har mottatt tilgang til server via FTP og WordPress løsning via WP-admin. I noen tilfelle vil vi i tillegg ha bruk for databasetilgang.

Vi tar betalt 2990 ,- i første omgang til feilsøking innen 24 timer. Når du sender inn skjema, uten å være fast avtalekunde fra før, så godkjenner og aksepterer du dette og inngår dermed i et kundeforhold til Nettpilot.

Ser vi at oppgaven krever mer innsats i tillegg den innledende gjennomgangen og feilsøkingen, vil vi estimere omfang og gi en tilbakemelding før vi utfører videre arbeid.

Ved teknisk support f.eks. på nettbutikker tar vi timepris avhengig av om vi skal gi øyeblikkelig hjelp, om vi må arbeide helg/nattarbeid o.l. 
Standard timepris er 1690,- og helg/natt koster 2490,-/timen.

Dersom oppgaven kommer til å ta vesentlig mer tid enn avtalt (mer enn 50% økning), foretar vi oss ikke noe før vi har fått timebruk godkjent av deg.

Kunder av Nettpilot som har inkludert oppstartshjelp og pluginsupport har rett til gratis feilsøking.


Profesjonell WordPress hjelp

WordPress er et flott verktøy, men det kan også være vanskelig å håndtere noen ganger. Derfor er det lurt å få profesjonell WordPress hjelp når du trenger det.

Nettpilot er et erfarent og pålitelig firma som tilbyr rask WordPress hjelp. Vi kan hjelpe deg med alt fra installasjon, oppsett, temaer, plugins, sikkerhet, hastighet, SEO, innhold, og mer.

Vi kan også lære deg hvordan du bruker WordPress på en smart og effektiv måte. Vi er ikke bare en leverandør av WordPress hjelp, vi er en samarbeidspartner som vil at du skal lykkes med din nettside.

Vi lytter til dine behov og ønsker, og gir deg skreddersydde løsninger, som passer for deg og din side.

Vi gir deg også oppfølging og støtte etter at jobben er gjort, slik at du alltid kan føle deg trygg og fornøyd med din WordPress nettside.

Større WordPress Prosjekt?

Nettpilot løser både store og små WordPress prosjekter der det kreves utvikling, tilpasning eller redesign av hele webløsninger, plugins og themes.